menu

Vastgoed Apps
& Portals

Via vastgoed apps & portals communiceer jij slimmer en sneller met huurders, beleggers en technische partijen.

Persoonlijke portal voor optimaal contact

Geef huurders, beleggers, storingsdiensten en technische partijen toegang tot een persoonlijke portal. Hier kunnen zij informatie vinden en storingen doorgeven. Onze portal past zich volledig aan jouw wensen aan en kan geheel in jouw huisstijl worden vormgegeven. Ook bieden we de mogelijkheid om een app te ontwikkelen in plaats van een portal.

Inspectie app

Met onze inspectie app deel je digitale inspecties met je back-office. Voeg foto’s en meterstanden toe aan inspecties en stel zelf ruimtes, inspectieonderdelen, defecten en inspectieteksten in. Per inspectie betaal je €0,95.

Vastgoed app voor huurders en beleggers

Huurders en beleggers raadplegen alle documenten en informatie via hun eigen vastgoed app. Hierin kunnen ze ook storingen doorgeven. Beleggers kunnen afrekeningen downloaden en bject- en huurgegevens bekijken via de speciale app. Beide apps kunnen in iedere huisstijl worden vormgegeven en zijn beschikbaar in  de Appstore en Google Play.

Huurderapps

Al meer dan 75 huurderapps gebouwd 

Beleggerapps 

Bijna 30 beleggerapps gebouwd 

Storingapp

Al 30 klanten kozen voor onze storingapp 

In cijfers

Wat heeft Omniboxx waargemaakt

Onze functies hebben op geweldige manieren geholpen

Zien is geloven

Ben je toch op zoek naar een andere dienst? Kijk dan naar ons overzicht met diensten.

Demo aanvragen

Vraag vandaag je demo aan en onze accountmanager komt persoonlijk bij je langs om alles over onze uitgebreide software te vertellen.