menu

Over
ons

Omniboxx ondersteunt, adviseert en biedt de tools die jij nodig hebt om succesvol te zijn in de dynamische wereld van vastgoedbeheer.

Wie zijn we?

Over Omniboxx

Omniboxx ondersteunt, adviseert en biedt de tools die jij nodig hebt om succesvol te zijn in de dynamische wereld van vastgoedbeheer. Met onze modulaire en uitgebreide vastgoed management software digitaliseer en automatiseer jij je vastgoedbeheer binnen no time. Maak de performance van je vastgoed inzichtelijk met Omniboxx. We streven ernaar om voorop te lopen met innovatieve technologieën die je helpen meer uit je vastgoed te halen. Met Omniboxx ben jij volledig in control!

Huurinkomsten gefactureerd

Onze klanten realiseerden bij elkaar een miljard aan huurinkomsten in 2022

Huurfacturen verstuurd

Meer dan 100.000 huurfacturen worden per maand via Omniboxx verstuurd 

Jarenlange ervaring

Al bijna 15 jaar ervaring met vastgoed management software 

Ontwikkeluren tot nu toe

Al 100.000 ontwikkeluren in Omniboxx en de teller loopt door!! 

Wij geloven we in onze klanten

Onze functies hebben op geweldige manieren geholpen

Dit is ons verhaal

Omniboxx is in 2012 opgericht door Jan Jaap Wennekes, afgestudeerd als technisch bedrijfskundige. In de jaren hierna heeft hij hard gewerkt aan het uitbreiden van Omniboxx en veel ervaring en diepgaande kennis opgedaan in de vastgoed management software branche. Sinds 2022 is Omniboxx onderdeel van de BORON Valuation Group. Met de kracht van veel kennis en ervaring van deze partij in de vastgoedmarkt, kunnen wij onze software verder ontwikkelen en nog beter laten aansluiten op de wens van de klant.

Onze missie

Onze missie is om vastgoedeigenaren te voorzien van een krachtig en op maat samengesteld vastgoedmanagement systeem. Wij verbeteren onze software voortdurend zodat jij de controle houdt over jouw business en jouw vastgoedambities sneller realiseert. We begrijpen wat jouw business nodig heeft. Al meer dan 200 klanten kozen voor Omniboxx, dus geen enkele case is te gek voor ons!

Zien is geloven!

Voor de kleine, groeiende en grote vastgoedeigenaar! Plan direct een demo met onze accountmanager in en wij komen persoonlijk bij je langs. We laten je onze software graag ervaren.

Vacatures

Kom bij ons werken

Omniboxx groeit hard, heel hard! Wil jij onderdeel worden van een gedreven team waarbij je bijdraagt aan een softwareoplossing voor vastgoedeigenaren?