Implementatie

Een succesvolle implementatie van Omniboxx zal de werkwijze van uw organisatie en uw medewerkers in hun dagelijkse werk in hoge mate ondersteunen & beïnvloeden.

De implementatie dient de zorg en aandacht krijgen die het verdient. Onze ervaren consultants adviseren u tijdens de implementatie over de optimale inrichting van uw processen en systemen.

Niet alleen hebben onze consultants ervaring met Omniboxx, maar ook verstand van vastgoed en vastgoedmanagement waardoor ze u in de praktijk het beste van beide werelden kunnen bieden.

Ondersteuning door ervaren consultants

Met jarenlange ervaring zijn onze consultants altijd dichtbij uw markt.

Meer dan 25 jaar ervaring in vastgoedmanagement

Ondersteuning van de software, maar ook verstand van vastgoedmanagement.

Werken volgens bewezen standaarden

Ons implementatieteam zorgt ervoor dat u van A t/m Z begeleid wordt

Heldere, korte en strakke lijnen

Tijdens de implementatie hulp nodig? Ons consultants staan voor u klaar, zelfs na 17-en.

Eigen trainingsruimtes

Omniboxx heeft goed uitgeruste trainingsruimtes waar uw medewerkers in alle rust getraind worden.

Opleiding op locatie mag natuurlijk ook

Wij komen uiteraard ook graag bij u op locatie om de implementatie te begeleiden.

SLA

Kies de ondersteuning die past bij uw behoefte. Vanaf 0,- euro!

Heldere en overzichtelijke Support Level Agreements

Geen gebruik gemaakt van de uren in uw SLA? Geen zorgen, wissel deze in voor een van de training of seminars die wij organiseren.

Implementatieplan

Het implementatieplan is het uitgangspunt van elke implementatie. Met behulp van een checklist wordt uw organisatie gescand en de implementatie op maat op uw organisatie en inrichting afgestemd. Hierbij zijn o.a. de hiernaast genoemde criteria van belang:

Samenvatting

   • Ervaring met Omniboxx en verstand van vastgoed
   • Bewezen projectaanpak
   • Altijd dichtbij
   • Heldere, korte en strakke lijnen
   • Klantenservice voor algemene vragen.

Ervaringen van klanten

Onze dienstverlening bestaat uit aankoop- en verkoop, verhuur, taxaties en vastgoedbeheer. Om onze dienstverlening te optimaliseren maken wij gebruik van een softwarepakket Omniboxx en de implementatie consultants helpen ons dit zo efficiënt mogelijk te gebruiken.
Ze hebben ons training gegeven en komen ,wanneer wij daar behoefte aan hebben, langs om de stand van zaken door te spreken en waar nodig te helpen.
Ze hebben voor ons tevens een handboek geschreven met daarin alle processen binnen ons bedrijf zodat een nieuwe medewerker met dat handboek heel snel aan de slag kan (en natuurlijk is het voor ons zelf ook heel makkelijk als we eens iets vergeten zijn).
Al met al zijn wij zeer tevreden met de implementatie dienst van Omniboxx en kunnen wij ze van harte aanraden!
Wij zijn eigenaar van vastgoed, wij verhuren met name woningen en om dit allemaal te stroomlijnen hebben wij softwarepakket Omniboxx aangeschaft. Niet alleen zijn tijdens de implementatie trainingen gegeven zodat we zelf uit de voeten kunnen met Omniboxx, maar terwijl we bezig waren hebben de consultants ons nog geadviseerd over enkele andere zaken om ons beheer nog beter te structureren; zo hebben ze voor ons geregeld dat wij volledig online kunnen werken (mail, opslag etc.) en bellen we ze nu af en toe nog als we vragen hebben.
We worden altijd goed geholpen en vinden het fijn om een soort “back-up” te hebben.
Kim Bleijendaal, 020 Vastgoed